06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Roosendaal

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Roosendaal en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage in Roosendaal en omgeving? Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren van deze machines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars. Of het nu gaat om het reinigen, smeren, afstellen of nalopen op lekkages, wij zorgen ervoor dat jouw machine in topconditie blijft.

Onze professionele monteurs hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw bandendemonteermachine voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledige keuring, wij staan voor je klaar. Wij begrijpen dat jouw garage afhankelijk is van goed functionerende apparatuur, daarom streven wij ernaar om onze service snel en efficiënt uit te voeren.

Door regelmatig onderhoud aan jouw bandenwisselaars te laten uitvoeren, voorkom je onverwachte uitval en verleng je de levensduur van de machine. Onze monteurs komen graag bij je langs op een geschikt moment, zodat jouw werkzaamheden niet worden verstoord. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor onze service voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachines in Roosendaal en omgeving.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij