06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Rotterdam

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Rotterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je in je garage een bandendemonteermachine die gekeurd en onderhouden moet worden? Geen zorgen, onze ervaren servicemonteurs staan ​​voor je klaar in Rotterdam en omgeving. Wij zorgen voor het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van jouw bandenwisselaars, zodat ze weer optimaal kunnen presteren.

Onze monteurs zijn volledig getraind en gekwalificeerd om alle soorten bandendemonteermachines te keuren en onderhouden. Of het nu gaat om een grote garage of een kleine werkplaats, wij bieden professionele service op maat. We begrijpen hoe belangrijk het is om de machines soepel te laten werken, zodat jij je kunt richten op het leveren van uitstekende service aan jouw klanten.

Wij nemen het onderhoud van de bandenwisselaars serieus en zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle veiligheids- en prestatie-eisen. Of het nu gaat om een eenmalige keuring of regelmatig onderhoud, wij staan voor je klaar. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het onderhoud van jouw bandendemonteermachines, neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat jouw machines in topconditie blijven, zodat jij je kunt blijven concentreren op het leveren van hoogwaardige service aan jouw klanten.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij