06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in s Hertogenbosch

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in s Hertogenbosch en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren van bandendemonteermachines en het doen van onderhoud aan bandenwisselaars in regio ‘s-Hertogenbosch? Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw garage altijd kan rekenen op goed functionerende apparatuur.

Onze diensten omvatten onder andere het grondig reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van bandendemonteermachines. We begrijpen dat het hebben van goed werkende apparatuur essentieel is voor een efficiënte en veilige werkomgeving, daarom zorgen wij ervoor dat alles tiptop in orde is.

Onze servicemonteurs hebben de nodige kennis en ervaring om alle merken en modellen van bandendemonteermachines te keuren en te onderhouden. Of het nu gaat om kleine reparaties of regelmatig onderhoud, wij staan paraat om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur in topconditie blijft.

Kies voor onze betrouwbare en professionele service en laat ons zorgen voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachines. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij