06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Schiedam

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Schiedam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heeft u een bandendemonteerder in uw garage die regelmatig onderhoud nodig heeft? Wij zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines en bandenwisselaars in garages in Schiedam en omgeving. Onze ervaren servicemonteurs zorgen ervoor dat uw monteermachine grondig gereinigd, gesmeerd, afgesteld en gecontroleerd wordt op lekkages, zodat deze in topconditie blijft en uw werkzaamheden soepel verlopen.

Met onze professionele aanpak en expertise kunnen wij ervoor zorgen dat uw bandendemonteerder efficiënt blijft werken, waardoor u tijd en kosten bespaart. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze machines regelmatig te onderhouden om problemen te voorkomen en de levensduur te verlengen. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om een eenmalige keuring of regelmatig onderhoud, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachine, zodat u zich kunt richten op uw werk en uw klanten zonder zorgen over uw apparatuur.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij