06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Soest

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Soest en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines en bandenwisselaars in garages in Soest en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om alle benodigde werkzaamheden uit te voeren.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van bandendemonteermachines. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze machines in topconditie te houden, zodat ze optimaal kunnen presteren en de veiligheid gewaarborgd blijft.

Onze servicemonteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze machines grondig te keuren en onderhouden. Wij begrijpen dat tijd geld is in een garagebedrijf en streven ernaar om het onderhoud efficiënt en effectief uit te voeren, zodat jouw bedrijf weer snel operationeel is.

Dus, als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines en bandenwisselaars in Soest en omgeving, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om jouw machines in topconditie te houden!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij