06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Spijkenisse

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Spijkenisse en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhoud van je bandendemonteermachines en bandenwisselaars in Spijkenisse en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar!

Of het nu gaat om het reinigen, smeren, afstellen of nalopen op lekkages, onze professionele monteurs zorgen ervoor dat jouw bandendemonteermachines in topconditie blijven. Met regelmatig onderhoud en keuringen voorkomen we niet alleen storingen, maar verlengen we ook de levensduur van de machines.

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is in een garage, daarom zorgen we ervoor dat het onderhoud efficiënt en snel wordt uitgevoerd. Zo kun jij je focussen op je werk, terwijl wij zorgen voor goed werkende apparatuur.

Met onze service ben je altijd verzekerd van veilig en probleemloos gebruik van je bandendemonteermachines. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ervaar zelf het gemak van onze professionele dienstverlening.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij