06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Terneuzen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Terneuzen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in Terneuzen en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw garage te helpen bij het schoonmaken, smeren, afstellen en controleren op lekkages van de monteermachines.

Het regelmatig keuren en onderhouden van je bandendemonteermachines is essentieel om de veiligheid en efficiëntie van je werkplaats te waarborgen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze taken professioneel uit te voeren. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het controleren van de hydraulische systemen of het naleven van de wettelijke voorschriften, wij zorgen ervoor dat jouw apparatuur in topconditie blijft.

Door onze snelle en betrouwbare service kun je erop vertrouwen dat jouw garage altijd operationeel blijft en dat je klanten snel en efficiënt geholpen worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij