06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Tiel

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Tiel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heeft u een bandendemonteermachine in uw garage in Tiel of omgeving die regelmatig gekeurd en onderhouden moet worden? Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars en het keuren van monteermachines.

Onze monteurs zijn bekend met alle merken en modellen bandendemonteermachines en weten precies wat er nodig is om ze in topconditie te houden. Of het nu gaat om het reinigen, smeren, afstellen of nalopen op lekkages, wij zorgen ervoor dat uw machine weer als nieuw functioneert.

Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op goed functionerende apparatuur. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bandendemonteermachine altijd in optimale staat verkeert.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachine. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van bandenwisselaars en garanderen een professionele en snelle service.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij