06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Tilburg

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Tilburg en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage die gekeurd en onderhouden moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs verzorgen het keuren en onderhouden van bandenwisselaars in garages in Tilburg en omgeving.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het reinigen, smeren, afstellen en nalopen van bandendemonteermachines. Ze zorgen ervoor dat de machines veilig en efficiënt blijven werken, zodat jij zonder zorgen aan auto’s kunt werken. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige onderhoudsbeurt, onze monteurs staan voor je klaar.

Met onze service hoef je je geen zorgen te maken over lekkages of andere problemen met je bandendemonteermachine. Wij zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van de beste service aan je klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachine. Wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw machine in topconditie blijft!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij