06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Veenendaal

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Veenendaal en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als garagehouder in Veenendaal en omgeving is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars regelmatig gekeurd en onderhouden worden. Gelukkig bieden wij een uitgebreide service voor het keuren en onderhouden van deze machines. Onze ervaren servicemonteurs zorgen ervoor dat uw monteermachines grondig worden gereinigd, gesmeerd, afgesteld en nagekeken op lekkages.

Met ons professionele team bent u ervan verzekerd dat uw machines weer in topconditie zijn, zodat u efficiënt en veilig te werk kunt gaan. Wij begrijpen dat u als garagehouder geen tijd heeft om zelf deze machines te onderhouden, daarom nemen wij deze zorg graag uit handen.

Onze servicemonteurs zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw machines op de juiste manier te keuren en onderhouden. Wij streven ernaar om uw machines snel en vakkundig te repareren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, zodat wij uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars kunnen keuren en onderhouden. U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en professionele service!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij