06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Vlaardingen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Vlaardingen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Zoek je een betrouwbare en professionele servicemonteur voor het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in Vlaardingen en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw monteermachines in topconditie blijven, zodat je altijd veilig en efficiënt kunt werken.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van bandendemonteermachines. We begrijpen dat het regelmatig onderhouden van deze machines essentieel is voor zowel de levensduur als de veiligheid. Daarom zorgen onze monteurs ervoor dat alle machines voldoen aan de vereiste normen en voorschriften.

Wij begrijpen het belang van een goed functionerende bandendemonteermachine voor jouw garage of werkplaats, en streven ernaar om jouw bedrijf te helpen efficiënt en veilig te opereren. Onze monteurs zijn gekwalificeerd, ervaren en altijd bereid om snel en efficiënt te handelen.

Kies voor de beste service in Vlaardingen en omgeving en laat ons ervaren team zorgen voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachines. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij