06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Wageningen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Wageningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar professionele bandendemonteermachine keuring en onderhoud in Wageningen en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om jouw bandenwisselaar te onderhouden en te keuren. Of het nu gaat om het reinigen, smeren of afstellen van de monteermachine, onze monteurs zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert, zodat jij je werk in de garage probleemloos kunt voortzetten.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van grondige keuringen en het uitvoeren van onderhoud aan bandendemonteermachines. Ze controleren de machines op lekkages, smeren bewegende onderdelen en stellen alles nauwkeurig af, zodat je weer veilig aan de slag kunt. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige keuring, onze monteurs zorgen ervoor dat jouw bandenwisselaar weer als nieuw functioneert.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren van jouw bandendemonteermachines in Wageningen en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om jouw bandenwisselaar in topconditie te houden!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij