06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Wijchen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Wijchen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Zorg ervoor dat uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars in topconditie zijn met onze professionele keuring en onderhoudsservice in Wijchen en omgeving. Onze ervaren servicemonteurs zorgen ervoor dat uw machines efficiënt blijven werken, waardoor u tijd en geld bespaart.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van uw bandendemonteermachines. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, verlengt u de levensduur van uw machines en voorkomt u onverwachte problemen.

Wij begrijpen dat een goed draaiende werkplaats essentieel is voor uw bedrijf, daarom bieden wij snelle en betrouwbare service bij u op locatie. Of het nu gaat om een eenmalige keuring of regulier onderhoud, wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw machines optimaal blijven presteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze keurings- en onderhoudsservice voor bandendemonteermachines en bandenwisselaars. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle technische behoeften in uw garage.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij