06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Zeist

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Zeist en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren van uw bandendemonteermachines en het verrichten van onderhoud aan de bandenwisselaars in uw garage in Zeist en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan voor u klaar om uw monteermachines te reinigen, smeren, af te stellen en nalopen op lekkages.

Het regelmatig keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines is essentieel voor de veiligheid van zowel uw medewerkers als uw klanten. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw machines in topconditie blijven.

Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het uitvoeren van reparaties of het uitvoeren van een volledige keuring, onze monteurs zorgen ervoor dat uw bandenwisselaars soepel blijven werken en voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines. Wij staan voor u klaar om u de beste service te bieden in Zeist en omgeving.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij