06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Almelo

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Almelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in je garage in Almelo of omgeving? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Ons ervaren team is gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Of het nu gaat om een klein defect of een grote reparatie, wij zorgen ervoor dat jouw bandendemonteermachine weer snel en efficiënt werkt, zodat jouw garage soepel kan blijven draaien. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende machine te hebben, daarom streven wij ernaar om kwalitatieve en betrouwbare reparaties te leveren.

Onze service is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat onze reparaties daarop aansluiten. Daarnaast hanteren wij een snelle doorlooptijd en bieden wij concurrerende prijzen.

Dus, als je behoefte hebt aan reparatie van je bandendemonteermachine, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jouw problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw garage weer soepel draait.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij