06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Alphen aan den Rijn

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Alphen aan den Rijn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Wij zijn dé specialisten in het repareren van bandendemonteermachines in Alphen aan den Rijn en omgeving. Of het nu gaat om machines van Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic of Giuliano, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw bandenwisselaar weer snel en vakkundig aan de praat te krijgen.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over alle benodigde kennis en vaardigheden om alle problemen met bandendemonteermachines professioneel op te lossen. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, het vervangen van onderdelen of een complexe storing, wij staan voor u klaar. Wij streven ernaar om uw machine zo snel mogelijk weer operationeel te maken, zodat uw werk in de garage geen vertraging oploopt.

U kunt bij ons rekenen op een snelle en betrouwbare service, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goed werkende bandendemonteermachine is voor uw garagebedrijf en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u snel weer aan de slag kunt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige reparatie van uw bandenwisselaar.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij