06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Amstelveen

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Amstelveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in de garage en ben je op zoek naar een betrouwbare reparatieservice in Amstelveen en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Ons team van ervaren monteurs staat klaar om snel en efficiënt eventuele problemen met je bandendemonteermachine op te lossen. Of het nu gaat om een vastgelopen arm, lekkende hydraulische systemen, elektrische storingen of andere technische problemen, wij hebben de expertise en ervaring om het op te lossen.

Met onze professionele en klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat je bandendemonteermachine snel weer operationeel is, zodat je weer snel aan de slag kunt in de garage. Wij begrijpen dat een goed functionerende machine essentieel is voor het soepel verlopen van je werkzaamheden, daarom streven wij naar snelle service en kwalitatief hoogwaardige reparaties.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen met het repareren van je bandendemonteermachine. We staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij