06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Assen

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Assen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het repareren van bandendemonteermachines in Assen en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze ervaren en deskundige monteurs staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw bandendemonteermachine snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat jouw garage weer ononderbroken kan blijven functioneren. Of het nu gaat om een klein defect of een meer complexe reparatie, wij hebben de kennis en expertise om het probleem snel op te lossen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende bandendemonteermachine te hebben in jouw garage, en daarom streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit reparaties te leveren, zodat jij je kunt blijven richten op jouw werk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al jouw reparatiebehoeften op het gebied van bandendemonteermachines. Wij staan klaar om jou te helpen en streven ernaar om jou de best mogelijke service te bieden in Assen en omgeving.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij