06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Bergen op Zoom

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Bergen op Zoom en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het repareren van bandendemonteermachines in Bergen op Zoom en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle grote leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Ons team van ervaren monteurs staat klaar om je te helpen met al je reparatiebehoeften. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het oplossen van elektronische problemen of algemeen onderhoud, wij hebben de expertise om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende bandendemonteermachine te hebben in een drukke garage, daarom streven we ernaar om je zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen.

Of je nu een kleine garage hebt of een grotere werkplaats, wij kunnen je helpen. Onze service is professioneel, betrouwbaar en betaalbaar. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor al je bandendemonteermachine reparatiebehoeften!

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij