06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Capelle aan den IJssel

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Capelle aan den IJssel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het repareren van bandendemonteermachines in Capelle aan den IJssel en omgeving? Zoek niet verder! Ons team van ervaren monteurs staat klaar om jouw machine van elk merk te repareren en in topconditie te houden.

Of het nu gaat om een Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic of Giuliano bandenwisselaar, wij hebben de expertise en kennis om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende bandendemonteermachine te hebben in jouw garage, en daarom streven we ernaar om je machine zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

Onze service is professioneel, betrouwbaar en betaalbaar. We komen graag bij je langs, of je nu in Capelle aan den IJssel of in de omgeving woont. Of je nu kleine reparaties nodig hebt of een volledige revisie van jouw bandendemonteermachine, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe wij jouw bandendemonteermachine weer in topconditie kunnen brengen!

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij