06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Helmond

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Helmond en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine die gerepareerd moet worden? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano. Of het nu gaat om een klein defect of een grondige revisie, ons ervaren team van monteurs zorgt ervoor dat jouw machine weer snel en efficiënt werkt.

Gevestigd in Helmond en omgeving, bedienen wij garages en autobedrijven met professionele en betrouwbare service. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goed werkende bandendemonteermachine te hebben voor een vlotte en probleemloze bandenwissel. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en de reparatie uit te voeren, zodat jouw werkzaamheden niet stil komen te liggen.

Onze klantgerichte aanpak en grondige kennis van verschillende merken en modellen zorgen ervoor dat wij jou de best mogelijke service kunnen bieden. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het repareren van jouw bandendemonteermachine, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jou te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij