06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Hengelo

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Hengelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in je garage in Hengelo of omgeving? Geen zorgen! Wij zijn hier om te helpen. Ons ervaren team van technici staat klaar om alle soorten bandenwisselaars te repareren, ongeacht de leverancier. Of het nu gaat om Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, Giuliano of een ander merk, wij hebben de expertise en de kennis in huis om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende bandendemonteermachine te hebben, dus streven wij ernaar om reparaties zo spoedig mogelijk uit te voeren, zodat je weer aan de slag kunt. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grotere reparaties, wij zorgen ervoor dat je machine weer als nieuw functioneert.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor al je bandendemonteermachine reparaties. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je garage weer soepel en efficiënt kan draaien.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij