06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Houten

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Houten en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Voor alle garages in Houten en omgeving die problemen hebben met hun bandendemonteermachines, kunnen wij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze ervaren technici staan klaar om uw apparatuur snel en efficiënt te repareren, zodat u weer aan de slag kunt. Of het nu gaat om een klein probleem of een grote storing, wij hebben de kennis en expertise om het op te lossen.

Wij begrijpen dat het hebben van een goed functionerende bandendemonteermachine essentieel is voor uw garage. Daarom streven wij ernaar om onze diensten zo snel mogelijk aan te bieden, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent.

Dus als u problemen heeft met uw bandendemonteermachine, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan garant voor een professionele en betrouwbare service, zodat u weer snel aan het werk kunt.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij