06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Rotterdam

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Rotterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in je garage in Rotterdam of omgeving? Geen zorgen! Wij staan voor je klaar om alle problemen met bandenwisselaars op te lossen, ongeacht het merk of de leverancier. Van Cormach tot Mondolfo, Koni tot Rotary, Hunter tot Sice, Corghi tot Maic, Giuliano en alles daartussenin, we hebben de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat je bandendemonteermachine weer als nieuw werkt.

Ons team van deskundige monteurs biedt snelle en betrouwbare reparatiediensten om ervoor te zorgen dat je garage zonder onderbrekingen kan blijven draaien. Of het nu gaat om kleine reparaties, vervanging van onderdelen of een volledige revisie, wij zorgen ervoor dat je bandendemonteermachine weer soepel en efficiënt werkt.

Dus, als je merkt dat je bandendemonteermachine niet naar behoren werkt, verspil dan geen tijd en neem contact met ons op. We zijn slechts een telefoontje verwijderd en klaar om je te helpen met al je bandenwisselaarreparatiebehoeften. Wacht niet tot het te laat is, laat ons je helpen om je bedrijf weer op de weg te krijgen.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij