06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in s Hertogenbosch

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in s Hertogenbosch en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemontagemachine in je garage in ’s Hertogenbosch en omgeving? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Ons ervaren team van technici staat klaar om jouw machine snel en professioneel te repareren, zodat je weer snel aan de slag kunt. Of het nu gaat om een klein probleem of een grotere storing, wij kunnen het voor je oplossen.

Wij begrijpen hoe belangrijk een goed functionerende bandendemontagemachine is voor jouw garagebedrijf, en streven er daarom naar om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Onze service is van hoge kwaliteit en wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is met jouw bandendemontagemachine. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je snel weer aan het werk kunt!

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij