06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Tilburg

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Tilburg en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in je garage in Tilburg of omgeving? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Ons deskundige team is gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Of het nu gaat om kleine reparaties of volledige revisies, wij zorgen ervoor dat jouw bandendemonteermachine weer in topconditie verkeert. We begrijpen hoe belangrijk een goed functionerende machine is voor jouw garage, en daarom streven we ernaar om snel en efficiënt te werk te gaan.

Onze service is betrouwbaar, professioneel en betaalbaar. We weten hoe kostbaar tijd is in de automotive sector, daarom zorgen we ervoor dat de reparaties zo min mogelijk tijd in beslag nemen, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het repareren van jouw bandendemonteermachine, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jouw problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw garage weer soepel en efficiënt kan draaien.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij