06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Woerden

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Woerden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in je garage in Woerden of de omgeving? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Ons team van ervaren monteurs is gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Of het nu gaat om kleine reparaties, vervanging van onderdelen of een volledige revisie, wij hebben de kennis en expertise om je bandendemonteermachine weer in topconditie te brengen. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed functionerende bandendemonteermachine is voor jouw garage, en streven ernaar om snel en efficiënt service te bieden, zodat je weer snel aan de slag kunt.

Ons team staat bekend om onze vriendelijke en professionele service. Wij zijn er om jou te helpen en streven naar 100% klanttevredenheid. Dus als je een probleem hebt met je bandendemonteermachine, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw machine weer als nieuw functioneert, zodat jij je kunt richten op het leveren van de beste service aan jouw klanten.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij