06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren in Zoetermeer

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Spoedservice mogelijk

Actief in Zoetermeer en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je bandendemonteermachine in jouw garage in Zoetermeer of omgeving? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van bandenwisselaars van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze professionele monteurs hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van bandendemonteermachines en zorgen ervoor dat jouw machine snel en vakkundig gerepareerd wordt. Of het nu gaat om kleine onderhoudswerkzaamheden of grotere reparaties, wij hebben de expertise in huis om het probleem op te lossen.

Wij begrijpen dat het goed functioneren van jouw bandendemonteermachine essentieel is voor de efficiënte werking van jouw garage. Daarom streven wij ernaar om de reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat jij weer snel aan de slag kunt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het repareren van jouw bandendemonteermachine. Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw machine weer als nieuw functioneert, zodat jij zonder zorgen verder kunt werken in jouw garage.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij