06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Alphen aan den Rijn

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Alphen aan den Rijn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe hefbruggen te installeren in jouw garage in Alphen aan den Rijn en omgeving? Zoek dan niet verder! Ons team van ervaren monteurs installeert hefbruggen van alle grote merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, geven we gedegen advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd, zodat jij snel weer aan de slag kunt in je garage.

Of het nu gaat om het vervangen van een bestaande hefbrug of het installeren van een compleet nieuwe, wij staan voor je klaar. Onze service is zowel informeel als professioneel, zodat je met een gerust hart jouw hefbrug aan ons kunt toevertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor de installatie van jouw nieuwe hefbrug. Wij zijn de specialisten in Alphen aan den Rijn en omgeving en staan klaar om jouw garage van de beste apparatuur te voorzien!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij