06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Assen

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Assen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Hefbrug installeren in Assen en omgeving

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Assen en omgeving? Zoek dan niet verder! Ons team van ervaren monteurs staat klaar om alle hefbrug merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano, te installeren.

Voorafgaand aan de installatie geven we graag advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een standaard hefbrug of een meer gespecialiseerd model, wij zorgen ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om elke klus professioneel en efficiënt aan te pakken.

Of je nu een kleine garage hebt of een grote werkplaats, wij kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige service en het garanderen van de tevredenheid van onze klanten.

Kies voor een betrouwbare partner voor het installeren van jouw nieuwe hefbruggen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw garage-uitrusting.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij