06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Bergen op Zoom

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Bergen op Zoom en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Wil je nieuwe hefbruggen laten installeren in jouw garage in Bergen op Zoom en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van verschillende merken hefbruggen, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we aan de slag gaan met de installatie, zorgen we ervoor dat we al jouw wensen en eisen in kaart hebben gebracht. We geven je graag persoonlijk advies over welke hefbrug het beste past bij jouw garage en werkzaamheden.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van hefbruggen en zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd. Of je nu op zoek bent naar een hefbrug voor personenauto’s, bestelwagens of vrachtwagens, wij hebben de kennis en ervaring om aan al jouw behoeften te voldoen.

Wij streven ernaar om jouw garage zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten, zodat je het beste uit jouw werkplaats kunt halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons jou helpen bij het installeren van nieuwe hefbruggen in jouw garage.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij