06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Den Haag

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Den Haag en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Hefbrug installeren in Den Haag en omgeving

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe hefbruggen te installeren in jouw garage in Den Haag en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het plaatsen van hefbruggen, zodat je verzekerd bent van kwalitatief vakmanschap. Voordat we overgaan tot de installatie, geven we uitgebreid advies naar aanleiding van jouw wensen en behoeften. We luisteren naar wat jij nodig hebt en stemmen hier onze service op af.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hefbrug voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden of voor het verhogen van de capaciteit van jouw garage, wij hebben de oplossing voor jou. Onze installaties worden professioneel en efficiënt uitgevoerd, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om jouw garage uit te rusten met de perfecte hefbrug voor jouw situatie.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij