06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Dordrecht

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Dordrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in Dordrecht en omgeving? Zoek dan niet verder! Ons team van ervaren monteurs staat klaar om jouw garage te voorzien van hoogwaardige hefbruggen van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, nemen we de tijd om jouw wensen en behoeften te bespreken. Onze professionele monteurs bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat de hefbruggen perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om het vervangen van oude hefbruggen of om het installeren van nieuwe hefbruggen in een gloednieuwe garage, wij zorgen voor een naadloze installatie.

Onze aanpak is zowel informeel als professioneel, wat betekent dat we in staat zijn om een persoonlijke service te bieden terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de hoogste professionele standaarden. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren van nieuwe hefbruggen in Dordrecht en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij