06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Eindhoven

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Eindhoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Eindhoven en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij installeren alle hefbrug merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen en zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en veilig wordt uitgevoerd. Voorafgaand aan de installatie geven we graag advies op maat, zodat we aan al jouw wensen kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een hefbrug voor auto’s, vrachtwagens of landbouwvoertuigen, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste oplossing voor jou te vinden.

Wij begrijpen dat de juiste hefbrug essentieel is voor een efficiënte en veilige werkomgeving in jouw garage. Daarom zorgen wij ervoor dat de hefbrug perfect wordt geïnstalleerd, zodat jij met een gerust hart kunt werken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het installeren van jouw nieuwe hefbrug. Wij staan klaar om jouw garage van de juiste apparatuur te voorzien en een veilige werkomgeving te creëren.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij