06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Groningen

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Groningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe hefbruggen te installeren in jouw garage in Groningen of omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs staan voor je klaar om de installatie van de hefbruggen professioneel en vakkundig uit te voeren. Voorafgaand aan de installatie geven we advies op maat, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een hefbrug voor personenauto’s, bedrijfswagens of zware vrachtwagens, wij hebben de kennis en ervaring in huis om de perfecte oplossing te bieden.

Met onze informele en professionele aanpak zorgen we ervoor dat de installatie van de nieuwe hefbruggen soepel verloopt en aan al jouw verwachtingen voldoet. Wij streven ernaar om jouw garage optimaal uit te rusten, zodat je efficiënt en veilig kunt werken.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij staan klaar om jou te helpen bij het installeren van nieuwe hefbruggen in jouw garage.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij