06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Hilversum

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Hilversum en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Hilversum en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Wij begrijpen dat elke garage unieke wensen en behoeften heeft als het gaat om het installeren van hefbruggen. Daarom bieden wij voorafgaand aan de installatie deskundig advies om ervoor te zorgen dat de hefbrug perfect aansluit bij jouw specifieke eisen.

Onze monteurs zijn niet alleen professioneel en gecertificeerd, maar ook vriendelijk en toegankelijk. Wij streven ernaar om een persoonlijke en betrouwbare service te bieden, zodat jij met een gerust hart jouw garage aan ons kan toevertrouwen.

Of je nu op zoek bent naar het installeren van een enkele hefbrug of meerdere hefbruggen, wij staan voor je klaar om het klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met het installeren van nieuwe hefbruggen in jouw garage.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij