06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Hoogeveen

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoogeveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Hoogeveen en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van verschillende merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en volgens de geldende normen wordt uitgevoerd.

Voorafgaand aan de installatie geven we gedegen advies, zodat de hefbrug perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een hefbrug voor personenauto’s, bestelwagens of vrachtwagens, wij hebben de juiste expertise in huis. Wij begrijpen dat elke garage uniek is en streven ernaar om maatwerk oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw situatie.

Onze monteurs werken efficient en zorgen ervoor dat de hefbrug snel en professioneel geïnstalleerd wordt, zodat jij snel weer aan de slag kunt in jouw garage. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en streven we ernaar om kwaliteit en service te leveren die je van een professioneel bedrijf mag verwachten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij