06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Maastricht

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Maastricht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe hefbruggen te installeren in garages in Maastricht en omgeving? Zoek niet verder! Ons team van experts installeert alle hefbrug merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano. We begrijpen dat elke garage unieke wensen heeft als het gaat om hefbruggen, daarom geven we voorafgaand aan de installatie graag advies op maat.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en staan garant voor een professionele installatie van de hefbruggen. Of je nu op zoek bent naar een enkele hefbrug of een complete installatie in meerdere garages, wij staan voor je klaar. Wij streven ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat jouw garage snel gebruik kan maken van de nieuwe apparatuur.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zorgen we ervoor dat de installatie volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren van nieuwe hefbruggen in Maastricht en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om jouw garage van de beste hefbruggen te voorzien!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij