06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Nieuwegein

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Nieuwegein en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Nieuwegein en omgeving? Zoek niet verder! Ons team installeert alle hefbrug merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano. Wij zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd, zodat jouw garage efficiënt kan werken.

Onze gecertificeerde monteurs bieden professioneel advies voorafgaand aan de installatie, zodat de hefbrug perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een hefbrug voor personenauto’s, bestelwagens of vrachtwagens, wij kunnen je voorzien van de juiste oplossing.

Of het nu gaat om het vervangen van oude hefbruggen of het installeren van nieuwe hefbruggen in een nieuwbouwgarage, onze monteurs hebben de kennis en expertise om het project tot een succes te maken. Of je nu een kleine onafhankelijke garage hebt of deel uitmaakt van een grotere keten, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van nieuwe hefbruggen in Nieuwegein en omgeving. Wij staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij