06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Nijmegen

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Nijmegen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Hefbrug installeren in Nijmegen en omgeving

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Nijmegen en omgeving? Zoek niet verder! Ons team van ervaren monteurs staat klaar om alle hefbrug merken te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Voorafgaand aan de installatie, komen we graag bij je langs om advies te geven naar aanleiding van jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een standaard hefbrug of een specifiek model, wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Onze monteurs zijn niet alleen zeer bekwaam, maar ook uiterst professioneel in hun vak. Ze zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en nauwkeurig wordt uitgevoerd, met oog voor kwaliteit en veiligheid.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbaar team van monteurs voor het installeren van nieuwe hefbruggen in Nijmegen en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Wij staan klaar om jouw garage uit te rusten met de beste hefbrug voor jouw specifieke behoeften.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij