06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Roermond

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Roermond en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Hefbrug installeren in Roermond en omgeving

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om een nieuwe hefbrug te installeren in jouw garage in Roermond of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van verschillende merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het installeren van hefbruggen in diverse garages. Voorafgaand aan de installatie bieden wij deskundig advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een hefbrug voor personenauto’s, bestelwagens of vrachtwagens, wij zorgen voor een professionele installatie die aan al jouw eisen voldoet.

Onze service is zowel informeel als professioneel, en wij streven ernaar om jouw tevredenheid te garanderen. Wij begrijpen dat het installeren van een nieuwe hefbrug een investering is, daarom zorgen wij voor een vakkundige installatie en een uitstekende klantenservice.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van nieuwe hefbruggen in jouw garage. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen die past bij jouw schema.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij