06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Schiedam

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Schiedam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Hefbrug installeren in Schiedam en omgeving

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Schiedam en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige en professionele installatie, waarbij we altijd rekening houden met jouw wensen en behoeften. Voordat we overgaan tot de installatie, geven we uitgebreid advies en bespreken we de mogelijkheden, zodat je de juiste hefbrug kiest die perfect aansluit bij jouw garage.

Of je nu een kleine garage hebt of een grotere werkplaats, wij zorgen ervoor dat de hefbrug op de juiste manier geïnstalleerd wordt, zodat je veilig en efficiënt kunt werken. Onze monteurs werken snel en secuur, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt van de installatie.

Kortom, voor het installeren van nieuwe hefbruggen in Schiedam en omgeving ben je bij ons verzekerd van een professionele service en kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij