06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren in Zoetermeer

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Zoetermeer en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe hefbruggen in garages in Zoetermeer en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hefbruggen van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd, en zorgen voor een vakkundige installatie van de hefbruggen in jouw garage. Voordat we overgaan tot installatie, geven we uitgebreid advies op basis van jouw wensen en behoeften. We luisteren naar jouw specifieke eisen en zorgen ervoor dat de hefbruggen op de juiste plek en op de juiste manier worden geïnstalleerd.

Of je nu op zoek bent naar een enkele hefbrug of een complete installatie voor meerdere bruggen, wij staan voor je klaar. Ons team zorgt voor een probleemloze installatie, zodat jij snel weer aan de slag kunt in jouw garage.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jouw garage voorzien van hoogwaardige hefbruggen!

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij