06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Amstelveen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Amstelveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare servicemonteur voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Amstelveen en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren en gekwalificeerde servicemonteurs staan klaar om jouw hefbruggen te controleren, keuren en onderhouden, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt in jouw garage.

Het keuren van hefbruggen is een essentieel onderdeel van het onderhoudsproces om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt blijven werken. Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van alle wettelijke vereisten en voorschriften omtrent het keuren van hefbruggen, en zorgen ervoor dat jouw bruggen aan alle eisen voldoen.

Daarnaast bieden we ook uitgebreid onderhoud aan voor hefbruggen, om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijven. Of het nu gaat om hydraulische systemen, elektrische bedrading of slijtage van onderdelen, onze monteurs zorgen voor een grondige inspectie en onderhoud van jouw hefbruggen.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in Amstelveen en omgeving, staan onze servicemonteurs voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een afspraak.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij