06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Amsterdam

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Amsterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Amsterdam en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren servicemonteurs zorgen ervoor dat de hefbruggen voldoen aan de wettelijke eisen en veilig gebruikt kunnen worden.

Het keuren van hefbruggen is van essentieel belang voor de veiligheid in de garage. Onze monteurs voeren grondige inspecties uit om eventuele problemen tijdig te signaleren en te verhelpen. Daarnaast kunnen we ook het periodieke onderhoud van de hefbruggen verzorgen, zodat ze in topconditie blijven.

Met onze efficiënte service en professionele aanpak zorgen we ervoor dat de hefbruggen in jouw garage veilig en betrouwbaar blijven functioneren. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote werkplaats, wij staan voor je klaar.

Neem geen risico’s als het gaat om de veiligheid van jouw werknemers en klanten. Laat jouw hefbruggen keuren en onderhouden door onze ervaren servicemonteurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij