06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Assen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Assen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Laat uw hefbruggen keuren en onderhouden door ervaren servicemonteurs in Assen en omgeving. Het APK keuren van hefbruggen is essentieel om de veiligheid en efficiëntie van uw garage te waarborgen. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat uw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Daarnaast bieden wij ook regelmatig hefbrugonderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.

Onze experts beschikken over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van hefbruggen, en kunnen snel en efficiënt eventuele problemen opsporen en verhelpen. Of het nu gaat om hydraulische, elektrische of mechanische hefbruggen, wij hebben de juiste vaardigheden en apparatuur om al uw onderhoudsbehoeften te voldoen.

Door regelmatig onderhoud en keuringen uit te laten voeren, kunt u onnodige storingen en ongevallen voorkomen, en de levensduur van uw hefbruggen verlengen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar, waardoor u met een gerust hart uw werkzaamheden kunt voortzetten.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het APK keuren en onderhoud van uw hefbruggen, en verzeker uzelf van een veilige en efficiënte werkomgeving.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij