06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Bergen op Zoom

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Bergen op Zoom en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een hefbrug in je garage staan? Dan is het van cruciaal belang om regelmatig een APK-keuring uit te laten voeren en professioneel onderhoud te laten verrichten. Gelukkig staat onze ervaren servicemonteur in Bergen op Zoom en omgeving voor je klaar!

Onze monteur is gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van hefbruggen. Met zijn grondige kennis en expertise zorgt hij ervoor dat jouw hefbrug aan alle veiligheidsnormen voldoet en optimaal blijft functioneren. Of het nu gaat om een kleine reparatie, periodiek onderhoud of een uitgebreide APK-keuring, onze monteur staat paraat om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Door regelmatig onderhoud en keuringen te laten uitvoeren, verleng je de levensduur van je hefbrug en minimaliseer je de kans op onverwachte mankementen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat je garage veilig en betrouwbaar blijft.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele servicemonteur voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in Bergen op Zoom en omgeving, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om jouw hefbrug in topconditie te houden!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij