06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Bilthoven

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Bilthoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bij ons kunt u terecht voor het APK keuren van hefbruggen en het uitvoeren van hefbrugonderhoud in garages in Bilthoven en omgeving. Onze ervaren servicemonteurs zorgen ervoor dat uw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Of het nu gaat om het keuren van hydraulische hefbruggen, schaarhefbruggen of een andere type hefbrug, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw bruggen grondig te inspecteren en te onderhouden.

Onze servicemonteurs zijn bekwaam en gecertificeerd en kunnen snel ter plaatse zijn om uw hefbruggen te keuren of onderhouden. Wij begrijpen dat het essentieel is om uw bruggen in topconditie te houden voor een soepel verloop van uw werkzaamheden in de garage. Daarom streven wij ernaar om snel en efficiënt onze service aan te bieden, zodat u minimale hinder ondervindt.

Door regelmatig onderhoud en het tijdig uitvoeren van APK keuringen op uw hefbruggen, verlengt u niet alleen de levensduur van de bruggen, maar zorgt u er ook voor dat uw werknemers veilig kunnen werken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw hefbruggen keuren en onderhouden door onze professionele servicemonteurs. Wij staan voor u klaar in Bilthoven en omgeving!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij