06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Breda

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Breda en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Laat jouw hefbruggen APK keuren en onderhouden door een ervaren servicemonteur in Breda en omgeving. Onze professionele en betrouwbare monteurs zorgen ervoor dat jouw hefbruggen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en optimaal blijven functioneren.

Het regelmatig laten keuren van hefbruggen is essentieel om ongelukken en schade te voorkomen. Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het keuren en onderhouden van diverse soorten hefbruggen. Of het nu gaat om een schaarlift, 2-koloms of 4-koloms hefbrug, wij zorgen voor een gedegen APK-keuring en vakkundig onderhoud.

Door ons in te schakelen voor het keuren en onderhouden van jouw hefbruggen, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van de apparatuur. Wij komen op locatie langs in garages in Breda en omgeving, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Kies voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid en laat jouw hefbruggen keuren en onderhouden door onze ervaren servicemonteurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij