06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Capelle aan den IJssel

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Capelle aan den IJssel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Laat uw hefbruggen keuren en onderhouden door onze deskundige servicemonteurs in Capelle aan den IJssel en omgeving. Als garage-eigenaar begrijpt u hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat uw hefbruggen veilig en goed functionerend zijn.

Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen voor hefbruggen en het uitvoeren van hefbrugonderhoud. Met hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij ervoor zorgen dat uw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Of het nu gaat om het controleren van de hydraulische systemen, het vervangen van versleten onderdelen of het uitvoeren van preventief onderhoud, onze servicemonteurs staan klaar om uw hefbruggen in topconditie te houden. U kunt op hen vertrouwen voor een professionele en efficiënte service, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van uitstekende diensten aan uw klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw hefbruggen. Wij staan klaar om u te helpen uw garage veilig en efficiënt te laten draaien.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij